Alt inden for totalentreprisebyggeri i Fredensborg, Nordsjælland og København

Totalentrepriser
Kontakt

Totalentrepriser i Fredensborg, Nordsjælland og København

Hos Top Hansen ApS er vores hovedbeskæftigelse totalentreprisebyggeri, hvor vi agerer hovedentreprenør. Står du dermed med en totalentrepriseopgave, er du altid velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe!

Hvad er en totalentreprise?

Går du med bygge- og boligdrømme, står vi klar til at indfri dem med et komplet totalentreprisebyggeri. En totalentreprise omfatter alle ydelser inden for rådgivning og alle de repræsenterede håndværksfag. Vi sørger altså for at holde styr på alle håndværkere og byggeriets fremgang, og som kunde skal du altså kun snakke med én fagmand om dine tanker.

Tilbyg, ombyg, nybyg

Med en totalentreprise slipper du for bekymringerne om at holde styr på alle tropperne – det gør vi for dig! Vi sørger for at få dit byggeri i mål med professionel og ærlig ekspertise med veludlærte håndværkere. Vi kan både hjælpe med opførelse af tilbygninger, nybyg, ombyg og renovering af dit hus, hvor det kun er dig selv, der sætter grænser.

Skræddersyede løsninger

Udover at have godt og holdbart håndværk i højsædet, har vi også fokus på god kundeservice. Det er kundens projekt, vi hjælper med, og derfor sørger vi altid for god dialog gennem hele processen fra start til slut, så kunden kan følge med og komme med ønsker undervejs. Vi tilbyder dermed skræddersyede løsninger, som dækker alle behov.

 

Vi udfører totalentrepriser i Fredensborg, Nordsjælland og København

Fra vores base i Fredensborg kører vi dagligt ud i hele Nordsjælland i byer såsom Fredensborg , Helsingør, Hillerød.

Få mere at vide

Har du brug for hjælp inden for totalentrepriser eller generelle tømrer- og snedkeropgaver? Så er Top Hansen ApS det rette valg! Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende snak om dine muligheder.

+45 26 70 56 45