Alle slags tømreropgaver i Fredensborg, Nordsjælland og København

Tømrer
Kontakt

Tømreropgaver

Alle slags tømreropgaver i Fredensborg, Nordsjælland og København

Ønsker du at høre mere om vores mange løsninger inden for diverse tømrerarbejde og tømreropgaver i Fredensborg, er du altid meget velkommen til at kontakte Top Hansen ApS. Vi står klar med gode råd og professionel hjælp til din næste opgave!

Tømrerarbejde og tømreropgaver i Fredensborg, Nordsjælland og København

Tømrerarbejde er et meget bredt område, hvor der næsten ikke er grænser for, hvad der kan laves. Det samme gælder hos Top Hansen ApS, når vi udfører tømreropgaver i Fredensborg og omegn! Vi tilbyder alle former for tømrerarbejde, hvor vi har lagt fokus på nogle af opgaverne nedenfor.

Tagarbejde

Et tag kan hurtigt blive udsat for slid på grund af det danske vejr, og derfor bliver det på et tidspunkt nødvendigt at renovere eller udskifte taget helt, så det kan blive ved med at beskytte optimalt. Hos Top Hansen ApS kan vi hjælpe med alle former for tagrenoveringer og tagarbejde, hvor vi både kan være behjælpelige med et helt nyt tag eller renovering af det gamle.

Terrasser og gulve

Vi beskæftiger os meget med arbejde inden for terrasser og sildebensgulve, hvor vi kan være behjælpelige med præcis det, som kunden ønsker. Vi kan lægge alle former for terrasser, f.eks. med en træsort som Jatoba, og forskellige slags sildebensgulve, f.eks. egetræssildebensgulv, som vi efterfølgende kan slibe og give lak.

Skræddersyede løsninger

Udover at have godt og holdbart håndværk i højsædet, har vi også fokus på god kundeservice. Det er kundens projekt, vi hjælper med, og derfor sørger vi altid for god dialog gennem hele processen fra start til slut, så kunden kan følge med og komme med ønsker undervejs. Vi tilbyder dermed skræddersyede løsninger, som dækker alle behov.

 

Vi udfører tømrerarbejde i Fredensborg, Nordsjælland og København

Fra vores base i Fredensborg kører vi dagligt ud i hele Nordsjælland i byer såsom Fredensborg , Helsingør, Hillerød.

Få mere at vide

Har du brug for hjælp inden for totalentrepriser eller generelle tømrer- og snedkeropgaver? Så er Top Hansen ApS det rette valg! Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende snak om dine muligheder.

+45 26 70 56 45