Alle slags snedkeropgaver i Fredensborg, Nordsjælland og København

Snedker
Kontakt

Snedkeropgaver

Alle slags snedkeropgaver i Fredensborg, Nordsjælland og København

Ring til os i dag og hør mere om vores snedkeropgaver

Ønsker du at høre mere om vores mange løsninger inden for diverse snedkeropgaver og snedkerarbejde, er du altid meget velkommen til at kontakte Top Hansen ApS. Vi står klar med gode råd og professionel hjælp til din næste opgave!

Snedkeropgaver i Fredensborg, Nordsjælland og København

Hos Top Hansen ApS tilbyder vi professionelle snedkeropgaver i Fredensborg og omegn, og vi laver snedkerarbejde, hvor vi gerne laver specialløsninger til dit behov. Vi er kvalitetsbevidste og omhyggelige med alt vores arbejde, som lavede vi det for os selv. Nedenfor kan du læse eksempler på noget af det, vi kan hjælpe med.

Vindueskarme

Ønsker du dig en specialbygget vindueskarm, hvor der er plads til det hele – og måske endda til at sidde i, hvis du har et stort vindue og pladsen til det? Så kan vi hjælpe dig med at gøre drømmene til en realitet! Hos Top Hansen ApS er vi meget lydhøre over for dine ønsker og laver en detaljeret gennemgang af projektet, inden vi går i gang.

Renovering af døre

I langt de fleste tilfælde kan det lade sig gøre at renovere en dør i stedet for at købe en ny – og ved nænsom restaurering kan selv de meste nedbrudte døre restaureres. Hos Top Hansen ApS renoverer og restaurerer vi døre samt udføre andre vedligeholdelsesopgaver på f.eks. vinduer og karme, og vi står også klar til at hjælpe med netop din renoveringsopgave!

Skræddersyede løsninger

Udover at have godt og holdbart håndværk i højsædet, har vi også fokus på god kundeservice. Det er kundens projekt, vi hjælper med, og derfor sørger vi altid for god dialog gennem hele processen fra start til slut, så kunden kan følge med og komme med ønsker undervejs. Vi tilbyder dermed skræddersyede løsninger, som dækker alle behov.

Få mere at vide om vores snedkeropgaver

Har du brug for hjælp inden for totalentrepriser eller generelle tømrer- og snedkeropgaver i Hørsholm og omegn? Så er Top Hansen ApS det rette valg! Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi udfører snedkerarbejde i Fredensborg, Nordsjælland og København

Fra vores base i Fredensborg kører vi dagligt ud i hele Nordsjælland i byer såsom Fredensborg , Helsingør, Hillerød.

Få mere at vide

Har du brug for hjælp inden for totalentrepriser eller generelle tømrer- og snedkeropgaver? Så er Top Hansen ApS det rette valg! Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende snak om dine muligheder.

+45 26 70 56 45