Profil
Kontakt

Om Top Hansen ApS

Top Hansen ApS er totalentreprenør, tømrer- og snedkervirksomhed i Fredensborg, Nordsjælland og København

Ring til os i dag og hør mere om Top Hansen ApS i Fredensborg

Ønsker du at høre mere om vores mange løsninger inden for totalentrepriser og diverse tømrer- og snedkerarbejde, er du altid meget velkommen til at kontakte Top Hansen ApS, som er din tømrer- og snedkervirksomhed i Fredensborg. Vi står klar med gode råd og professionel hjælp til din næste opgave!

Top Hansen ApS er din tømrer- og snedkervirksomhed i Fredensborg

Velkommen til vores hjemmeside! Top Hansen ApS er en tømrer- og snedkervirksomhed i Fredensborg, der tilbyder alle former for totalentrepriser samt alsidigt tømrer- og snedkerarbejde for både private og erhverv i Nordsjælland og København.

Firmaet består af 12 ansatte, der alle er udlærte tømrere. Med mange års erfaring og et bredt arbejdsområde er der ikke den opgave, vi ikke kaster os over – både de store og de små. Vi beskæftiger os især med totalentrepriser, hvor vi agerer hovedentreprenør og sørger for at holde styr på alle håndværkere og byggeriets fremgang for dig.

Går du med bestemte bygge- og boligdrømme, er det en god idé at tage fat i os. Vi tilbyder udelukkende skræddersyet, kvalitetsbevidst arbejde, hvor vi sørger for at imødekomme dine ønsker og behov så godt som overhovedet muligt. Det er kundens projekt, vi hjælper med, og derfor sørger vi altid for god dialog gennem hele processen fra start til slut, så kunden kan følge med og komme med ønsker undervejs.

Så står du med et projekt, hvor du har brug for hjælp inden for totalentrepriser eller diverse tømrer- og snedkeropgaver, er du altid meget velkommen til at kontakte Top Hansen ApS. Vi står klar til en uforpligtende snak om dine muligheder!

Få mere at vide

Har du brug for hjælp inden for totalentrepriser eller generelle tømrer- og snedkeropgaver? Så er Top Hansen ApS det rette valg! Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende snak om dine muligheder.

+45 26 70 56 45